SOFIA HEDIA // TIRSDAG 4. JUNI KL. 20.00 // KIRKESKIBET 2450// FRI ADGANG

Sofia Hedia har en evne til, i en og samme sang, at sætte ord og toner på både på hjerteskærrende sorg og sprudlende livsglæde, og bruger humoren spidsfindigt i sine tekster. Live er Sofia gået sammen med multiinstrumentalist og sanger Marianne Lewandowski (Tina Dickow, Lis Sørensen mf.). Det er en helt unik duo der skal opleves. De to meget erfarne musikere løfter sangene legende ud til publikum, med en virtuos tilgang til rytmer og toner. De spiller alt live, uden tracks og skaber alligevel forbløffende stor lyd.

Udover at være sangskriver og artist, er Sofia også en efterspurgt musiker og performer på den danske musikscene, hvor hun spiller med artister som Barbara Moleko, Fallulah, Ida Nielsen, Søren Huss, Naja Rosa, etc. Sofia har i 2022 også medvirket som solist/ musiker/skuespiller i Cederholm/Bjerkøs CV Jørgensen teaterkoncert på Aveny T, og i Peter Sommers teaterkoncert “I morgen er alt muligt”.

Lige nu er hun i gang med at lægge sidste hånd på sit 3. album “Vidunderlig Verden Af Katastrofer”, hvorfra de to singler “Vi Er Større” og “Er Du Bange?” allerede er udkommet og begge fået airplay på p4. ‘Er du bange?’ holder et satirisk spejl op for de refleksioner, der banker løs i hovederne på os, når hele verden af katastrofer vælter ind til os gennem vores skærme. Sidste nyt er endnu et track er på vej ‘Nattens Skib´. Denne sang og mange andre smukke voksen-popsange kan du opleve ude på SV..

Koncerten er del af en dobbeltkoncert, hvor soloviolinist Sofie Thorsbro Dan indleder aftenen i det nye Sydhavns nabolag på den atmosfæriske husbåd Kirkeskibet 2450!