RKDIA // LØRDAG 10. JUNI KL. 18.00 // BANEGAARDEN // FRI ADGANG

Midt i byens grønne oase – BaneGaarden – kan du glæde dig til at opleve RKDIA. De en skandinavisk powerduo bestående af danske keyboardist/sanger, Morten Schantz og den svensk/norske trommeslager, Anton Eger.

Sammen har de en fortid med supergruppen, JazzKamikaze, med hvem de fik et internationalt gennembrud tilbage i 2005. Mere end 1000 koncerter sammen har medført et helt unikt sammenspil, som skal opleves live. I 2021 udsendte duoen deres første udspil, “Into RKDIA”, og har siden turneret i Skandinavien, Tyskland, Østrig, Frankrig, England, Zanzibar og Thailand.

Musikken kalder de “Electro-fusion”, og er deres helt særegne sammenblanding af skæve beats og stadiumhymne hooks. Forvent det umulige, når disse to unikke personligheder indtager scenen.

TIP: Koncerten er del af et vildtvoksende heldagsprogram på BaneGaarden, hvor du kan opleve Anders Malta x NOVO Quartet kl. 14, Mark Solborg Babel-projekt kl. 16 og efter RKDIA de festlige Les Foux kl. 22. Alt dette mens du også kan nyde de mange lækre gastronomiske tilbud og smagsoplevelser i dette bæredygtige Narnia midt mellem Sydhavn og Vesterbro. Eller som Visit Copenhagen skrev: “Det føles som om du har forladt København og i stedet er rejst ind i en urban, western, drømmeverden…”