FLAMENCOLEGENDERNE // SØNDAG 6. JUNI KL. 19 // FREDERIKSHOLM KIRKE // ENTRÉ 30,-

Gå ikke glip af et fyrigt flamencoshow af fineste aftapning med denne eksklusive koncertoplevelse på SV-festival med “Flamencolegenderne“ feat. Rasmus Dissing, Kirstine Hastrup, Karolina Leedo, Jose Suarez ”Torombo”, Macarena de Jerez, Eugenio Iglesias, Nikolaj Rosengreen, Manuela Vargas og Manuel Viñaza.

Flamencolegenderne er et spændende kunstnerisk og musikalsk møde mellem flere af flamencokulturens verdensstjerner og danske artister med sangeren Rasmus Dissing i front. Koncerten lader os gennem musik, dans og fortælling tage på en fantastisk rejse i vores egen baghave.

”Flamencolegenderne” er et musikalsk møde der sætter ny lyd til den danske kulturarv, når danske sange møder den autentiske spanske flamencotradition. Koncerten sætter to musikkulturer sammen, der på den ene side rummer ligheder og på den anden side repræsenterer store modsætninger i udtryk. Det mere indadvendte nordiske overfor det udadvendte sydspanske. Det tværkunstneriske møde mellem spanske og danske kunstnere, er eksempel på hvordan kulturelle møder kan fremelske det bedste i vores egen kultur. Den danske flamencodanser Kirstine Hastrup blev i 2020 i Spanien tildelt den prestigefulde officielle titel ”Embajadora del Flamenco” – Flamencoambassadør af Jerez de la Frontera, og har i samarbejde med det klassiske ensemble Lydenskab samlet dette spansk danske hold som hyldest til flamencoens store potentiale til at bygge broer mellem musikkulturer og mennesker.

Koncerterne ”Flamencolegenderne” er en videreudvikling af Flamenco Teatrets europæiske kulturbyprojekt ”Verden for dine fødder” fra 2017, hvor sanger Povl Dissing mødte og optrådte med en række af Spaniens vigtigste flamencoartister i Aarhus og den sydspanske by Jerez de la Frontera.

Koncerten er et samarbejde mellem SV-festival og Lydenskab.

***
Stay safe & sound: Coronapas / negativ PCR-test (max 72 timer) påkræves.