PRISMA // TORSDAG 9. JUNI KL. 21.00 // KPH VOLUME // ENTRÉ 100,- BESTIL BILLET HER

Den københavnske søskendeduo PRISMA har gang i sommerfestivalerne, men allerede nu kan du fange dem på SV-festival!  Kom helt tæt på bandets univers af tostemmig vokal, støjguitar, lo-fi maskintrommer, synth-stabs og plekterbas, som forløses i forrygende omkvæd, når de rammer KPH Volume på en aften, som indledes af den unge  poprock/hiphop-duo BASKE.

Siden Frida og Sirid Møl Kristensen aka PRISMA i 2014 begyndte at lave musik sammen på barndomsværelset inspireret af artister som Agnes Obel og The Raveonettes, har søstrene ramt en nerve, der inviterer lytteren ind i et filmisk og drømmende univers. Deres numre er især kendetegnede af deres sfæriske og velklingende flerstemmige vokaler, der svæver på en minimalistisk og tung produktion af støjende guitarer og elektroniske soundscapes.

Lyrikken tager udgangspunkt i stærke følelser og personlige historier; både om livets store spørgsmål, og om søsterforhold, og spænder over et bredt følelsesmæssigt spektrum. I maj 2021 udgav de deres anden EP “Inside Out”, som er en coming-of-age-fortælling, hvor de med musikken afsøger deres udvikling som individer. EP’en modtog 6 stjerner af GAFFA med ordene: “Det er i virkeligheden svært at få armene ned, når det går op for en, at vi har at gøre med noget så sjældent som et stykke originalt, medrivende alt-pop, med punkede tendenser. Fra Danmark!”

Venue: KPH Volume, Enghavevej 80, København SV