ØYUNN // TORSDAG 6. JUNI Kl. 20.00 // VOLUME BY DISIE // GRATIS

Øyunn (NO)

Elektroniske arpeggios, organiske grooves og en ekspressiv vokal med personlige tekster om relationer, hierarkier, håb og uro.

Trommeslager og vokalist/rapper Øyunn blander alternativ pop/hip hop/indie i et særegent univers med karakteristiske og catchy melodier. Hun rapper og synger hudløst ærligt over hårdtslående og melodiske trommer sammen med sit band, der består af bas, synth, kor og liveprocessering. De har deres helt egen lyd, og sammen spiller de både sårbart og energisk med en masse overskud.

I november 2023 udgav hun konceptalbummet Aspects på Midnight Confessions. Det er indspillet live på Munchmuseet i Oslo, og var oprindelig et multikunstnerisk værk med filmvisning, performance og koncert. GAFFA gav albummet fem stjerner, kaldte det en kraftpræstation og sammenlignede det med, ”…et tidligt Björk-værk, der både er melodisk og aggressivt kaotisk på samme tid.”

Line-up:

Øyunn: trommer og vokal

Jens Mikkel Madsen: bas og backingvokal

Kasper Staub: synths og backingvokal

Aske Bode: lyd og liveprocessering

 

Koncerten er del af dobbeltkoncert, hvor anden del præsenterer FILUKA, som er en af dansk musik mest spændende navne på urban/dancehall-scenen.

Venue: VOLUME BY DISIE Enghavevej 80