NANA JACOBI // ONSDAG 5. JUNI KL. 20.00 // KLEIN // ENTRÉ 90,-

Kom med til smuk aften inde på Dansepavillonen (KLEIN) med dobbeltkoncert med Nana Jacobi + BARBRO

NANA JACOBI

Nana Jacobi har ry for at være en bjergtagende og publikumsinvolverende live-performer. Hun går på scenen med et dynamisk og stærkt liveband i ryggen, og leverer både høj energi og dansable momenter, samt mere nærværende, intime møder med sit publikum. Sangen ‘Hold Dit Hjerte Blødt’, udgivet med Annika Aakjær og Jeanett Albeck featuring, er blevet kaldt “en nyklassiker” og den er naturligvis med på sætlisten, sammen med andre af Jacobi’s store sange fra hendes nyere bagkatalog, samt fra film- og tv-soundtracks.

Jacobi har udgivet fem album og en EP i eget navn, samt skabt musik og sange til film og tv. Med albummet ‘Magnet Sky’ (2021), og ‘Elvira Sange’ (sange til tv-serien Elvira, Viaplay 2022) fik Jacobi for alvor fat i et større publikum.  Nana Jacobi fik sit gennembrud for år tilbage, med sangen ‘Open Sky’ fra filmen ‘En Kort, En Lang’. En sang som fik en slags evergreen-status på P4, og stadig spilles den dag i dag. Nana Jacobi er desuden kendt som medstifter af og direktør for musikprojektet HUN SOLO – koncertvirksomhed og label for kvinder og kønsminoriteter i dansk musikliv. Herudover er Jacobi en aktiv stemme i det danske debatlandskab.

‘Nana Jacobi på SPOT Festival 2023 var en ud-af-kroppen oplevelse – En oplevelse, hvor hun igen slog fast, hvilken stjerneartist og musiker hun er’ – Bands of Tomorrow 2023.

‘Gennem de 35 minutter er der konstante overraskelser. Intet står tilbage som statisk. Publikum er med på rejsen. De er i hjertet af det hele’ – GAFFA 2023.

Line-up:
Nana Jacobi – vokal
Mads Demant – keys
Una Skott (Tomas Höffding, Kamma, Naja Rosa m. fl) – guitar
Nikolaj Montin (Mø, Phlake, Kwamie Liv m.fl) – trommer

 

Aftenenes dobbeltkoncert indledes med BARBRO solo!