MUSIK & MILJØ-DAG // TORSDAG 9. JUNI KL. 16 – 19 // GÅRDEN V. KPH VOLUME // GRATIS

I tæt samarbejde med KPH Volume / DISIE og Aalborg Universitet KBH sætter vi scene for en farverig musik- og miljødag for alle. Den foregår ude i Bavnehøjkvarteret, nærmere bestemt i gården ved Street Mekka og KPH Volume på Enghavevej 80.

Et ungt lokalt perspektiv på grøn omstilling præsenteres her i form af talks, showcase og debat. Forinden er der skolekoncerter, og dagen afsluttes med de forrygende The Orgelheimers.

Der vil være madbod og streetbar i gården.

 

PROGRAM / TELTSCENEN

Kl. 16.00 – 17.00 Det unge Sydhavn i koncert med kor og bands fra hhv. Bavnehøj skole og Ellebjerg skole med foreløbigt line-up: Bavnehøj Kor + De Syngende Solsikker + Rockbandet.

Kl. 17.00 – 17.30 DISIE sætter dagens miljøtema i spil i en talk, som leder over til de unges bud på grøn omstilling i projektet Genskab, som AAU CPH og en 3G-klasse fra Københavns Åbne Gymnasium har arbejdet med. Der vil være showcases og debat m.m.

Kl. 17.30 – 19.00 Outdoorkoncert med the one & only ORGELHEIMERS, som giver den gas med funky jazz, soul og surf´n’roll.

***

OBS: Du kan også tage med RIKKE ROHR på BYVANDRING i Bavnehøjkvarteret samme dag fra kl. 16 – 17.30.  Mødested er South Harbour Café lige ved Sydhavn Station og endestation er KPH Volume! Det er GRATIS men først-til-mølle tilmelding HER

***

Læs mere om DISIE – Danish Institute for Sustainable Innovation & Entrepreneurship HER

Musik & Miljø-dag er støttet af Områdefornyelsen Bavnehøj.

***

TIP: Bliv hængende for lige efter Orgelheimers slår KPH Volume dørene op for en medrivende alt-pop aften med de anmelderroste unge stjerner PRISMA og upcomin´BASKE! Entreen koster kun en hund. Bestil evt. billet HER.