MODDI // LØRDAG 4. JUNI KL. 20 // KARENS MINDE KULTURHUS // ENTRÉ 50,-

Kom med til festivalens åbningsaften, hvor du kan opleve den verdensberømte norske musiker MODDI og den eksplorative vokalgruppe IKI lande ny musik!

Norske Pål Moddi Knutsen aka MODDI afbryder sin aktuelle koncertrække i hjemlandet for at spille en eksklusiv koncert i Danmark på SV-festival. Han er en af Norges absolut dygtigste og mest elskede nutidige singer/songwriters. Han har taget musikverdenen med storm med en række samfundskritiske albums så som ’Unsongs: Forbidden Stories’ om politisk censurerede sange og ’Like in 1968’ inspireret af datidens protestsange.

MODDI er på mange måder både visesanger, pilgrim og miljøforkæmper. Man ved aldrig helt, hvilken version, man får, når MODDI går på scenen. Uanset dette kan du altid forvente både storslået musik, smittende engagement og et glødende tilstedevær. Som artist kan han både optræde med symfoniorkestre og solo med guitar. Det bliver solo på SV med sange inspireret af landskaber, mennesker og stilhed samt om det at vende hjem og opdage ens hjemstavn fuldstændig forandret – som en selv.

Åbningsaftenen indledes med den performative skandinaviske vokalgruppe IKI, som har ladet sig inspirere af festivalens tema om LAND. Resultatet kan du opleve, når et helt nyt vokalværk støttet af Statens Kunstfond afsøger både arkaiske og opdyrkede nutidige lag i et Sydhavn i forandring.

Køb billetter i døren eller bestil HER

Venue: Karens Minde Kulturhus (Dansepavillonen), Wagnersvej 19, København SV