METTA CARTER JAZZMOSPHERE // LØRDAG 3. JUNI KL. 16.30 // RICCOS KAFFEBAR // FRI ENTRÉ 

Glæd dig til en god eftermiddag i godt selskab med Jazzmosphere med sangerinden Metta Carter i front. Metta Carter’s Jazz-trio med internationale rødder, spiller en dejlig blanding af nyere jazz-soul kompositioner. Der bliver spillet med en stor indlevelse og glæde for den gode kærlighedssang. Om Jazzmosphere siger Metta Carter: “Det er en farverig og multikunstnerisk karriere, der har ansporet mig til, at skabe bandet “JAZZMOSPHERE”.

Bandet, som udover Carter består af den formidable danske jazzguitarist Søren Lee og den svenske bassist Maciej Szymczinsky, er inspireret af bl.a. nordisk musik, hip hop, soul og blues som tilsammen skaber lyden og vibrationerne i en jazzy atmosfære.

Metta Carter har optrådt og indspillet med en bred vifte af internationale Jazzmusikere i Danmark. Med støtte fra JazzDanmark har Metta netop optrådt  på både Louisiana Heritage Festival samt New Orleans (US) – after dark Jazz og Heritage Festival i 2019. Metta Carter har yderligere optrådt på en lang række fremtræden venues i København. Her kan nævnes: Christiansborg ”FNs internationale Fredsdag”, National Museet ”Freedom Speech and Concert” og Statens Museum for Kunst ”Åbning af Børn og Unges laboratorium”.

Koncerten er del af Sydhavnens Erhvervsfremme Forenings STREET MARKED – sommerfest i Sluseholmen i det nye Sydhavn.