MELODI GHAZAL // SV-CAMP AKA UPBEATS // 26-28 MAJ // RYTMISK CENTER

SV-festival & Rytmisk Center præsenterer UPBEATS for kvinder og kønsminoriteter på 17-25 år faciliteret af Beats By Girlz Denmark.

På dette års camp kan du møde sanger, komponist og producer Melodi Ghazal. Med sit projekt udfordrer hun måden vi tænker musik kategorisk på, i et personligt musikalsk art poppet univers, der blander forskellige elementer hun har tilknytning til – blandt andet dele af hendes iranske rødder. Lyrisk blander hun sprog, sonisk blander hun lyde og rytmer. Hun udgiver sin debut EP i april, og er annonceret på både Heartland og Roskilde festival.

MERE OM SV-CAMP:

Er du sanger, instrumentalist eller skaber du musik på din computer? Brænder du for at skrive eller producere musik? Så kom med på camp d. 26-28 maj på Rytmisk Center i København. Et unikt tilbud til dig, som vil udvikle din musik og komme skridtet videre! Mød kunstnerne Julie Gro og Melodi Ghazal og skab musik med Beats By Girlz Denmark.

HVAD GÅR DET UD PÅ?
På Upbeats får du inspirerende talks og undervisning af professionelle kunstnere. Gennem de kunstneriske udfordringer og benspænd, I får præsenteret, skal I eksperimentere med stilarter, sangskrivning og musikproduktion i små teams. Resultaterne præsenterer I for hinanden den sidste dag.

HVEM KAN ANSØGE?
Upbeats henvender sig til kvinder, transpersoner og ikke-binære mellem 17 og 25 år, der brænder for at skrive og/eller producere musik. Du synger, spiller et instrument eller skaber musik på din computer. Du er nysgerrig på nye vinkler i musikproduktion, og du vil gerne samarbejde med andre deltagere for at udvikle din musik og dit talent – og komme skridtet videre.

SÅDAN ANSØGER DU
Følg linket til ansøgningsblanketten, hvor du bl.a. skal begrunde, hvorfor netop DU skal med på campen.

Max antal: 12 deltagere.

Ansøg senest 15. maj via dette link: https://beatsbygirlz.dk/camps/upbeats

OBS: For at blive optaget på Upbeats, skal du være indforstået med vores krav om fuld deltagelse i campens program alle tre dage.

PRIS
SV-camp / Upbeats støttes af KODA Kultur og koster derfor kun 200 kr. inkl. forplejning.

HVORNÅR & HVOR?
Fredag d. 26/5 kl. 16–20
Lørdag d. 27/5 kl. 10–17
Søndag d. 28/5 kl. 10–17

ADRESSE
Rytmisk Center
Vesterbrogade 107 E, 2. sal
1620 København V