MARK SOLBORG // LØRDAG 10. JUNI KL. 16.00 // BANEGAARDEN // FRI ADGANG

I et nyt værk inspireret af festivalens særtema om musik og arkitektur vil komponist og guitarist Mark Solborg sætte scene for en kompositorisk undersøgelse af musikalske sprog og samtaler mellem mennesker om det at bo i Sydhavn og Verden!

Med sin multi-sproglige dansk/argentinske baggrund, og rejser og studieophold over hele verden har Solborg oplevet hvordan ordene, vores sprog og modersmål er dybt forbundet med vores oplevelse af os selv i resonans med verden.

Under titlen Babel udfoldes musikken af følgende stærke line-up:  Julie Kjær (altsax, basklarinet & fløjte), Francesco Bigoni (klarinet & tenorsaxofon), Anders Banke (basklarinet & fløjte), Simon Toldam (piano og tangenter), Peter Bruun (trommer & percussion) og Mark Solborg (guitar & elektronik).

TIP: Koncerten er del af et vildtvoksende heldagsprogram på BaneGaarden, hvor du kan opleve Anders Malta trio & NOVO Quartet kl. 14, Mark Solborg som nævnt kl. 16 og RKDIA kl. 18 samt de festlige Les Foux kl. 22. Alt dette mens du også kan nyde de mange lækre gastronomiske tilbud og smagsoplevelser i dette bæredygtige Narnia midt mellem Sydhavn og Vesterbro. Eller som Visit Copenhagen skrev: “Det føles som om du har forladt København og i stedet er rejst ind i en urban, western, drømmeverden…”