MARIE FJELDSTED // ONSDAG 7. JUNI KL. 20.00 // FREDERIKSHOLM KIRKE // ENTRÉ 30,-

Kom med til en opløftende koncertoplevelse med den mageløse sanger Marie Fjeldsted i et  velspillende trioformat under smukke atmosfæriske rammer i  Frederiksholm Kirke. Koncerten er del af en dobbeltkoncert som indledes med Ranthe/Montin.

Marie Fjeldsted er aktuel med albummet “Keep it Alive”, som netop har fået fem flotte stjerne af GAFFA. Albummet handler bl.a. om at holde liv i livet, når det ellers godt kan føles som om, man er ved at blive overmandet af to-do lister. Musikken kan bedst beskrives som melodisk vintage-pop født ud af en særlig fornemmelse for at blande coolness med hjertevarme.

Marie har tidligere optrådt under kunstnernavnet Penny Police og har i den forbindelse mange flotte anmeldelser med i bagagen. Hendes seneste album ‘Be Lucky’ blev flere steder kåret som årets album, og Soundvenue beskrev det som “sindsro for feinschmeckere”. Hun har ligeledes spillet mange koncerter, bl.a. med HUN SOLO i Aarhus Musikhus og DR-studie 4.

Nu er tiden er klar til ny musik. Som følge af lock-down opdagede Marie Fjeldsted nemlig nye musikalske måder at arbejde på. Hun allierede sig med sin kæreste og de indrettede et hjemmestudie i soveværelset. Som et introvert væsen blev coronatidens isolation et naturligt safe space, som skulle vise sig at give plads til et mere udadvendt musikalsk udtryk, der i den grad er blevet taget godt imod. Singlen “Never Lost, Never Won” gik for nyligt #1 på P6 Beat og Mikael Simpson introducerede den således:

“… Gud hvor er vi blevet gode til at producere musik her i Danmark. Endnu en sang og produktion med internationalt potentiale”.