MALK MILE BUREAU // TORSDAG 8. JUNI KL. 20.00 // MOXY HOTEL // FRI ADGANG

Bag navnet Malk Mile Bureau finder vi den originale komponist og musiker Jeppe Just Christensen og den sublime slagtøjsspiller David Hildebrandt Malk Mile Bureau er en nystartet duo, hvor David spiller på den meget store 5 oktavers marimba og Jeppe spiller på forskellige ukuleler: Sopran, Concert, Tenor, Sopranino og Resonator.  

Musikken som bliver skrevet af Jeppe Just Christensen udgøres af små stykker med en varighed på mellem et halvt og 2 minutter og formen for værket bliver en slags Almanak, hvor alle stykkerne får navn af den dato, på hvilken de er skrevet, f.eks. April 1st, 2020 eller January 5th, 2023. 

Genremæssigt er der ingen grænser om end musikken læner sig op ad nocturnale stemninger. Der er heller ingen slutdato på projektet, i det der fortsat vil blive skrevet nye stykker som bliver til små musikalske dagbøger og Malk Mile Bureaus Almanak.  

I sin musik arbejder Jeppe Just Christensen med forskellige former for elementer med henvisninger til hverdagsobjekter, bevægelse, barndom og nostalgi. Han er interesseret i amatørisme, folkemusik, streetmusik og arbejder bl.a. med one-man-band-koncepter. Han genbruger fundne objekter/instrumenter og bruger disse i nye konstellationer, både musikalsk og visuelt. Arbejder også med installationer og selvspillende instrumenter.

Projektet er støttet af Koda Kultur/with support from Koda Culture.

Glæd dig til en koncert på MOXY med stor fortællelyst!