HENRIETTE SENNENVALDT // FREDAG 9. JUNI KL. 20.00 // KIRKESKIBET 2450 // GRATIS ADGANG

Som frontfigur i det stilskabende postrock-band ‘Under Byen’ var Henriette Sennenvaldt med til at tegne et nyt spor i dansk musik. Lige siden har hun i andre sammenhæng med sin lettere diffuse og hviskende vokal draget musiklyttere. Glæd dig til at opleve hende i et spændende crossover-samarbejde med cellist Jakob Kullberg ude på Kirkeskibet 2450 midt i det nye Sydhavn!

Under titlen ”The Tree and its Roots” præsenterer de to profiler sammen med et hold skarpe jazzmusikere egne sange samt værker af den epokegørende danske komponist Per Nørgård. Musikken, som du kan glæde dig til at stifte bekendtskab med, bærer præg af fri improvisation, eksperimenterende sange med afsæt i populærmusikken samt moderne klassisk musik. En gedigen stilistisk smeltedigel med Kullberg og Sennenvaldt’s sange som generator for nysgerrig musikalsk udfoldet.

Under Byen var bredt anerkendte, også internationalt, og de fejrede triumfer på festivaler  som Roskilde Festival, SXSW og CMJ. I 2020 udgav hun det anmelderroste debutsoloalbum Something Wonderful, hvor  hun synger med sin karakteristiske intimitet. Det er jazzet, men alligevel helt uden for kategori. Og således kan man se frem til en festival-koncert helt på egne præmisser!