HE IS TALL // MANDAG 6. JUNI KL. 20.00 // MOXY HOTEL // FRI ENTRÉ

Troels Thorkild Sørensen aka. HE IS TALL er den nye dreng i klassen. Han er ikke så høj, men når han med sin guitar i favnen indtager scenerne rundt omkring i Danmark, så vokser han. For det er nemlig på scenen, at den sympatiske drengerøv Troels Thorkild Sørensen, fra Mårslet ved Aarhus, pudser selvtilliden af som He Is Tall.

Han har gjort et imponerende første indtryk i det danske vækstlag og sammenlignes med den amerikanske musiker, Jeff Buckley. Han har ligeledes ageret support act for navne som Tyler Childers, Leoniden og Brandy Clark. Trods sit simple musikalske set-up, hentes  inspiration fra b.la. hiphop og smelter det sammen til sin egen originale lyd.

Pladekontrakt og ny musik lander i 2022: I 2019 udgav han singlerne “little brother.” og “dad.”, som har fået opmærksomhed i både ind- og udland. B.la. radioafspilninger i USA og Holland, og featuring på den amerikanske spotify-playliste ”Discover: Indie Rising”. Herhjemme er begge sange ligeledes endt på Bands of Tomorrows nordiske hits-playliste og delt af bloggen Good Because Danish. Ved udgivelsen af “dad.” kom he is tall. i artist spotlight på den amerikanske blog Indie Rock Café. He is Tall blev derefter signet af pladeselskabet Møs Møs (Mellemblond, Danni Toma mm.). Siden har han arbejdet benhårdt på nyt musik i sit studie på Islands Brygge, og han udgiver nye singler og sin debut-EP i løbet af 2022.

He is Tall er del af en songwriter-aften, hvor du også kan møde hhv. Luna Ersahin solo og Andreas Ugorskij+

Venue: Moxy Hotel, Sydhavn Plads 2, København SV