GHOST COAST CHOIR // ONSDAG 8. JUNI KL. 20.00 // FREDERIKSHOLM KIRKE // ENTRÉ 30,-

Det post-klassiske GHOST COAST CHOIR er et ambitiøst set-up, som præsenteres af komponisterne Gustav Rasmussen og Thorben Seirø på instrumenter, elektronik og effektpedaler samt Tobias Holmbeck med visuals og et fantastisk kor bestående af: Lise Bendixen, Florence Villesèche, Karen Mose, Kamilla Kovacs, Jakob Nilsson, Baruyr Kuyumciyan, Adam Leckius og Pepijn Eijgenraam.

Koncerten på SV bliver en både intens, melankolsk og opløftende oplevelse, der nærmest kan kaldes en koncert-installation. De to komponister er centerstage med effektpedaler, båndoptagere, mikrofoner og musikinstrumenter, og rundt om i koncertrummet er sangerne placeret for at indhylle publikum i stemmernes lyd. Mørket og lyset mødes i denne fordybelsesoplevelse, hvor publikum kan lade sig flyde med og vende blikket indad i den medrivende kormusik.

Første del af denne koncertaften indledes med EKKOZONE TRIO SPECIAL EDITION, som med det korte men intense mesterværk ”OKHO” for tre afrikanske djember hylder den græske-franske komponist Iannis Xenakis, som i år ville være blevet 100 år! Trioen består af percussionisterne Mathias Reumert, David Hildebrandt og Lorenzo Colombo.

Venue: Frederiksholm Kirke, Louis Pios Gade 8, København SV