EXCELSIOR // TORSDAG 1. JUNI KL. 19.30 // KARENS MINDES KULTURHUS // ENTRÉ 100,-

Dette års SV-festival åbner på KLEIN med en dobbeltkoncert i Dansepavillonen, som vil tage os med på en smuk lytteoplevelse i selskab med den fantastiske altpop-artist Excelsior, som erstatter Laura Ziani, som har måtte aflyse! Louise Alenius afholder  talk og hendes korværk ´Stille Slag´ præsenteres i aftenens 1. afdeling, og Excelsior soloshow præsenteres i 2. afdeling.

Glæd dig til at opleve den unikke Excelsior! Hun har netop fejret musikalske triumfer på henholdsvis ViaValby festival og SPOR-festival, og til sommer spiller hun på Roskilde Festival!

Excelsiors billedskabende musik er inspireret af bl.a. pop, klassisk musik, elektronisk musik og sakrale ritualer. Bag den musikalske persona Excelsior finder vi den spændende og originale sanger og sangskriver Anja Tietze Lahrmann, som har flere anmelderroste albums bag sig.

Senest den aktuelle popplade ´Fit for Fiction´som er en samling hybride sange, der tager form i spændet mellem meditative tilstande og bevægelser oplevet i naturen og i kroppen. Med inspiration i eklektiske lydkilder som en gammel folkemusik-lp fundet på Youtube, Kate Bushs ”The Red Shoes”-album og ukrainsk protestmusik fra 90’erne kanaliseres på både konkret og abstrakt vis historier om mytologiske såvel som moderne kvindeskæbner, bruddet med en stagneret kærlighedsopfattelse og de ekstatiske følelser, der knytter sig til komplet hengivelse!

Hendes musik får disse ord med på vejen af det internationale website EXPOSE: ”While on one level, the overall sound isn’t far off from well-known artists like Feist or Billie Eilish, Lahrmann has her own sound that could well appeal to fans of more experimental music”. Der er med andre ord grundlag for en stor musikalsk oplevelse på KLEIN!

Billetter kan købes i døren eller bestilles HER

Venue: Karens Mindes Kulturhus (Dansepavillonen), Wagnersvej 19, København SV