LYDENSKAB & CLAUS HANDBERG // ONSDAG 5.6 KL. 15 // BOXLAND

Lydenskab og forfatter Claus Handberg mødes med børn, voksne, ældre, foreninger og erhverv i Sydhavnen. Det sker i en række intense musik- og skriveworkshops i maj måned for herigennem at suge en masse gode fortællinger ud af byens mangfoldighed og præsentere resultatet i en koncert på det nye Open Air-venue Boxland i Sydhavnen.

Lydenskab er et ensemble, der formidler den klassiske musik i nye rammer, bryder koncertsalen op og skaber nye og anderledes musikalske oplevelser for publikum, musikere og samarbejdspartnere. Det betyder også, at Lydenskab producerer projekter og koncerter til de etablerede scener, men sideløbende har et stort fokus på at producere og formidle på nye platforme i projekter og på scener, som interagerer med mennesker og lokalmiljø.

Ensemblet spiller mellem 40-60 koncerter om året, både for ensemblet alene og i forestillinger og projekter i samarbejde med kunstnere som performancekunstner Lilibeth Cuenca Rasmussen, forfatter og musiker Martin Hall, operasanger Andrea Pellegrini, sangskriver Kristina Holgersen, filminstruktør Michael Dinesen, forfatter Ursula Andkjær Andersen og en lang række andre danske og internationale komponister og kunstnere. Ensemblet har eksisteret siden 2011 og har udviklet en række koncepter og projekter til blandt andet SPOT Festival, Wundergrund Festival, Athelas Festival m.m.