DOUBLE DIAMOND SUN BODY // FREDAG 7.6 KL. 22 // KPH VOLUME // ENTRÉ 50,-

Amerikanske Robbie C. Williamson aka Double Diamond Sun Body sætter scene for en sonisk og visuel tour-de-force i samplekulturen, hvor intet er helligt og forsøget på at optegne grænser er fuldkommen umuligt.

Med en fortid i  punkbands i Los Angeles kommer det ikke som nogen overraskelse, at der under de skæve og surreelle storyline-baserede mixed media værker fornemmes en særlig samfundskritisk mission. Og den går ud til populærkulturen via en avantgardistisk audiovisuel elektro-punket mindset, der gør op med troen på den lyse fremtid og stiller os til regnskab og sår tvivl om vores handlinger, forståelser og hvad vi finder os i.

Williamson har skrevet filmmusik til den prisvindende film “Dandelion” og startet performancegruppen “We Are The World” sammen med koreografen Ryan Heffington (Sia, Arcade Fire, Sigur Rós).

Koncerten er kurateret af sydhavner Jonatan Bengta, som præsenterer Williamson således: Han er Cowboy, bitcoin pioner, prisvindende filminstruktør, immigrant, Lady Gaga idol, elektronisk musiker, Guillain-Barré overlever, billedkunstner, ex-pro skater, ex-90´er Seattle bassist, ex-90210 komponist, You Tube pirat, familiefar.. Double Diamond Sun Body. Go see for yourself…

Line-up: Double Diamond Sun Body (electr., visuals)

Koncerten er en del af ’Technovaganza i Sydhavnen’ d. 7.6  kl 20 – 04!