BAUN // SØNDAG 9. JUNI KL. 15.00 // BANEGAARDEN // FRI ADGANG

Gå ikke glip af BAUN “BIGGER”, når Søren Baun med udvidet gruppe festliggør SV-finaledag på BaneGaarden i Jernbanebyen!

BAUN aka Søren Baun er noget så sjældent som jazzpianist og soulsanger fra Danmark. Med sin enestående soulfulde stemme og funky tangenter formår han med sit band at løfte publikum og skabe bevægelse i krop og sind, så du vil stå opløftet og med et smil på læben efter sidste tone.

Vokset op i et hjem, hvor klavermusik og sang fyldte stuen, blev Søren Baun inspireret af alt fra Beatles’ ikoniske lyd og Earth, Wind & Fire’s musikalske kærlighed til Herbie Hancock og jazzens uendelige muligheder. På scenen leverer BAUN sine egne soulede hits, men krydrer gerne med personlige fortolkninger af Oasis, Beatles eller Elvis, altid med unikt twist. Med en række singler i baglommen og et kommende album på trapperne har BAUN allerede markeret sig, bl.a. med en vild og funky version af “Wonderwall”, der er blevet spillet på radiostationer som P3, P5 og P8. Placeret på Amazon’s “Hot New Jazz” playliste, med stjerner som Gregory Porter & José James, er hans musik definitivt på vej mod nye højder.

Søren Baun glæder sig særligt meget til at fyre den af på dette års SV-Festival.  BAUN stiller nemlig op for første gang live med percussionist og en super blæsergruppe for extra funk og farve. Gå ikke glip af en hjertevarm, groovy og engagerende oplevelse, når BAUN går på scenen!

Line-up: Søren Baun (keys, vokal), Søren Heller (guitar), Morten Ankarfeldt (bas), Rasmus Lund (trommer), Thomas Edinger (sax), Jesper Riis (trompet) og Christian Glass (percussion)

”The soulful Scandinavian” – Andy Collins, Scandinavian Soul

”BAUN – good music from Denmark, always”  – OMAR Lye-Fook, british neosoul legend

“This singer brings out the sun!”  – Phil Horneman, dutch national radiohost

 

TIP: BAUN er del af SV-finaledag ude på den kulinariske grønne oase – Banegaarden ude i Jernbanebyen midt mellem nabolag i Sydhavn og Vesterbro! Denne finale-søndag kan du også opleve ny-folk ved Vesselil kl. 14 og indiejazz med Selvhenter kl. 18!