BASKE // TORSDAG 9. JUNI KL: 20.00 // KPH VOLUME // ENTRÉ 100,- BESTIL BILLET HER

Så er der super fængende poprock/hiphop, når det unge fremadstormende band BASKE gæster SV i det rå atmosfæriske musiktempel KPH Volume!

Live består bandet af Aske (vokal) og Sebastian (producer) samt en trommeslager. BASKE skriver sange fra forstaden om det at være ung, fanget imellem venskaber og kærlighed, betaget og fortumlet af tilværelsen og med følelserne uden på tøjet. Med en umiddelbar og legende tilgang til musikken skaber de et omfavnende univers, hvor intet er umuligt og hvor ærligheden bliver eksistensgrundlaget for en lyd, der blander genrer som pop, rock og hip/hop i én charmerende og eftertænksom blanding.

De har tidligere udgivet albummet ”BASKE”, som kan findes på SoundCloud. På live-fronten har duoen siden genåbningen haft travlt. De har b.la. ageret warm-up act for Easy Life I Lille Vega og Fäbrak på hele deres Danmarks tour. BASKE vil også være at finde på dette års SPOT Festival.  For nyligt kunne drengene derudover kalde sig vinder af den nordiske talent konkurrence ”Popcorn Nordic”.

BASKE er del af en aften, hvor du også kan opleve alternativ pop med den anmelderoste søskendeduo PRISMA.

Koncerten er et samarbejde med KPH Volume – part of DISIE.