AYSAY // SØNDAG 6. JUNI KL. 16 // MOXY HOTEL // FRI ENTRÉ

AySay er lyden af mennesker i mødet med verden i dag. Anført af dansk/kurdiske Luna Ersahin, der udtrykker sin nysgerrige ånd i tekster, på sang og saz, har trioen skabt et åbent univers for brobyggende musik. Et fælles fodfæste for mellemøstlige rejser i nordiske landskaber.

Med Aske Døssing Bendixen på analog og digital percussion, og Carl West Hosbond på guitar, er AySays pop-arrangementer moderne folkemusik i form og fortælling. Præcis som traditionel folkemusik skabes i tæt forbindelse mellem musikere og folk, har AySay omfavnet hele verden som sit afsæt, sin inspirationskilde og sit publikum. Kunstnerisk trækkes tråde til alt fra danske Sorten Muld til canadisk/tyrkiske Minor Empire og græske Marina Satti.

Lunas historie som et barn af flere kulturer skinner igennem både i AySays mangesprogede tekster og budskaber. Både sårbart og stærkt, men ofte også charmerende og opløftende, skaber AySay et pusterum, men også en festlig protest i opgør med en verden, der alt for ofte insisterer på snæversyn og fastlåste rammer.

***

Save & sound i Sydhavn. Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Husk følgende:

  • Coronapas, der dokumenterer at du er testet negativ inden for de sidste 72 timer, færdigvaccineret eller har haft Corona de seneste 14- 180 dage.
  • ID (pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt identitetskort.)
  • Mundbind (når du går og står).