ASTRID ENGBERG// LØRDAG 5. JUNI KL. 20 // KARENS MINDES KULTURHUS (KLEIN) // ENTRÉ 50,-

På SV-festivalens åbningsaften kan du opleve Astrid Engberg, som er en ener på den danske scene med en musik inspireret af afrikansk musik og nordisk sjæl i et mangfoldigt mix af gnawa, jazz, elektronisk musik og neosoul.

Sidste år udgav hun sit første fuldlængde album Tulpa, som fik flotte anmeldelser. Hun fik 5 hjerter i Politiken, og GAFFA matchede med 5 stjerner og hyldede albummet som ’overbevisende, original brobygning’ og beskrev Astrids vokal således: Hun synger med en drævende sensualitet, forførende skønhed og fræk og netop uudgrundelig respektløshed, der læner sig op ad rap’.

Astrid Engberg er en passioneret producer, sangerinde, pladesamler og DJ. Hun er tidligere bosat i Paris, hvor hun var en aktiv del af den franske undergrundscene. Med sig på scenen i Sydhavnen har hun Anders Bo Eriksen på tuba, maskiner og effekter, Jonas Cook på keys samt Sven Dam Meinild på saxofon og effekter.

Køb billetter i døren eller bestil HER.

 

***

Save & sound i Sydhavn: Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Husk følgende:

  • Coronapas, der dokumenterer at du er testet negativ inden for de sidste 72 timer, færdigvaccineret eller har haft Corona de seneste 14- 180 dage.
  • ID (pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt identitetskort.)
  • Mundbind (når du går og står).