Download vores tidligere programmer

SV19 program

SV18 Program

SV17 Program

SV16 Program

 


 

 

#2018 Om modstand, optimisme og håb

Festivalen tiltrækker efterhånden mange lokale børnefamilier, studerende og andre sydhavnere og musikbranche fra hele København. Med et tematisk fokus på sange med noget på hjertet, med modstand og håb inspireret af 50-året for protestbevægelser afholdte festivalen skoleværksteder og showcases, byparade og debatsalon samt præsenterede koncerter med bl.a. Kaspar Kaae, Alpha Trio, Jexper Holmen, Laura Mo, Excelsior, Horse Orchestra og Valby Vokalgruppe.

 

 

#2017 SV-FESTIVAL I VÆKST

Den svære 2’er gik over al forventning, da SV-festival for andet år satte scene for en hel uge for fuld musik. Festivalen lykkes med at samle det fragmenterede Sydhavn på tværs af socioøkonomiske og musikkulturelle skel samt også at tiltrække en del af Københavns musikpublikum til koncerterne. Dertil udbyggede festivalen med nye formater så som standup-show, konference og musikalsk byvandring i Sydhavnen. Festivalen præsenterede et line-up bestående af bl.a. Erik Clausen, Lydmor, Jeppe Just Instituttet, Billie Koppel og Katrine Windfeld Big Band.

 

 

 

#2016 SYDHAVNEN FÅR SIN EGEN MUSIKUGE

Fra 8. – 12. juni 2016 blændede SV-festival op for første udgave af Sydhavnens egen musikuge. På tværs af generationer, gader og genrer genlød Sydhavnen af både lokal, professionel musikscene og en vifte af børn/unge-showcases. Med et line-up bestående af Wonderbrazz, Messer Kvartetten, Catbird, Pernille Bévort, Nikolaj Hess, Aisha, Rest in Beats og Lukkif fik festivalen sin bedst tænkelige start på en anderledes familiefestival med alsidighed, mangfoldighed og kvalitet som ankerpunkter